עוזרים לכם לבחור גריל, למקצוען ולמתחיל!

הגריל שתמיד רציתם: המלצות על גרילים מובילים וטיפים לבילוי מושלם

בעולם בצריכת בשר לנפש (מיד אחרי ארגנטינה…). ולחובבי בשר שמכבדים את עצמם, צריך להיות הציוד המתאים… אז קבלו את ההמלצות שלנו למתקן הצלייה שיתאים לכם, טיפים לבילוי מושלם מחוץ לבית וגם חידון קצר שיבחן את הידע שלכם במושגים מעולם הבישול.

עבור חובבי הצלייה שלוקחים את העניין ברצינות, בחירת גריל אינה משימה של מה בכך. אבל אנחנו פה כדי לעזור, אז קבלו המלצות חמות לכמה ממתקני הגריל המובילים שלנו שמיוצרים בקנדה ומגיעים עם 25 שנות אחריות! אחד מהם בטוח יתאים לכם

עבור חובבי הצלייה שלוקחים את העניין ברצינות, בחירת גריל אינה משימה של מה בכך. אבל אנחנו פה כדי לעזור, אז קבלו המלצות חמות לכמה ממתקני הגריל המובילים שלנו שמיוצרים בקנדה ומגיעים עם 25 שנות אחריות! אחד מהם בטוח יתאים לכם

ג'ם 310 Broil King

יש לכם מרפסת קטנה אבל אתם לא מוכנים להתפשר על איכות ונוחות? ג'ם 310 הוא הגריל בשבילכם.

קטן במידות - גדול בביצועים! שלושה מבערי נירוסטה, שטח צלייה רחב, 24,000 BTU, עשוי יציקת אלומיניום, ארון אחסון על גלגלים ומדפי צד מתקפלים, מה שהופך אותו לקל ונוח לאחסון.

לרכישה >>

מונארך 390 Broil King

יש שלב בחיים שבו כולנו מבינים שאנחנו כבר לא מוכנים להסתפק במשהו שהוא בערך או כמעט. נשמע לכם מוכר? אז מונארך 390 מתאים לכם בול!

מערכת בישול ™Flav-R-Wave, רשתות צלייה דו-פונקציונליות מברזל יצוק, מדחום במכסה הגריל, 3 מבערי Dual Tube ייחודיים בהספק 50,000 BTU, כירת צד ושיפוד מסתובב.

לרכישה >>

ברון 490 Broil King

ברוכים הבאים לעולם המקצוענים – ברון 490, הגריל הכי מקצועי בקטגוריית הגריל הביתי. נקודה.

משטח צלייה רחב (63X45 ס״מ), רשתות בעלות פטנט ייחודי לצלייה בשלושה מצבים, ארבעה מבערי נירוסטה ומבער אחורי לשיפוד מסתובב, עוצמת מבערים כוללת של 64,000 BTU, כירת צד, שיפוד רוטיסרי, מדחום חיצוני, הצתה אלקטרונית, ארון אחסון על גלגלים, מדפי צד מתקפלים, תאורת לד בכפתורים.

לרכישה >>
למבחר הגרילים המלא >>

5 טיפים שיהפכו את הבילוי שלכם מחוץ לבית למוצלח הרבה יותר.

  • אחד הדברים הכי מעצבנים בטבע הם מעופפים למיניהם. לכן, אל תשכחו לקחת חומר דוחה יתושים ועדיף גם מלכודת זבובים שיהפכו את השהייה בחוץ להרבה יותר נעימה.
  • החבר׳ה לא רוצים לעזוב והערב כבר יורד? נסו את התאורה שלנו לגריל. וכן, יש לה אפילו טיימר.
  • ילדים אוהבים להשתולל ולכן הם גם נחבלים מדי פעם… כדי לצמצם יבבות וטרוניות, שימו בתיק ערכת עזרה ראשונה.
  • צולים ירקות חתוכים דק או פיסות בשר קטנות? רכשו לכם ״מחבת רשת״ (מעין סלסלת רשת, כמו לטיגון צ׳יפס). הניחו את הנצלים בתוך הרשת וכך הם לא יפלו לכם בין החריצים ויאבדו לנצח…
  • יום גריל מושלם מסתיים תמיד בניקוי הגון. אבל זה ממש לא אומר שצריך להתאמץ יותר מדי, כי הכי קל לסגור עניין עם מברשת ניקוי מנצחת… והגריל מוכן לאירוע הבא.
שדרגו לי את חוויית הגריל >>

חושבים שאתם מבינים בבישול? נראה אתכם עונים נכון על החידון הבא (התשובות בסוף). בהצלחה!

מהי משמעות השם אוסובוקו?

א. המילה מגיעה מן השפה היוונית ומשמעה ״רגל ארוכה״

ב. המילה מגיעה מן השפה האיטלקית ומשמעה ״עצם חלולה״?

ג. המילה מגיעה מן השפה הבולגרית ומשמעה ״בישול ארוך״

א. זה החלק בפרה הנמצא צמוד לשפונדרה

ב. זה מתקן צלייה שמקורו בפרו, המשמש לצליית נתחים גדולים

ג. זו שיטת צלייה המבוססת על חום נמוך לזמן ארוך

מה היא פנכה?

א.זוהי צלחת או קערה בארמית

ב. זוהי מצקת (מילה שהומצאה על ידי אליעזר בן-יהודה)

ג. זהו החלק השומני של האליה (זנבה השמן והרך של הכבשה)

מה זה כוסא מחשי?

א. זו קללה מן השפה הערבית שהומצאה על ידי הגשש החיוור (הפירוש הוא פרצוף מרוח)

א. זהו תבשיל קישואים ממולאים

א. זהו כלי בישול שמקורו בטורקיה המשמש לאידוי

מה זה מרחשת?

א. זה השם המקראי לכיריים (וְיָשִׂימוּ עַל הַמְּרַחֶשֶׁת עַד יִגְהַב מִכֻּלּוֹ)

ב. זה כלי בישול לטיגון עמוק (וְאִם-מִנְחַת מַרְחֶשֶׁת, קָרְבָּנֶךָ סֹלֶת בַּשֶּׁמֶן, תֵּעָשֶׂה)

ג. זה כלי בישול שדומה למזלג ארוך הנועד להרמת מזון מתוך המזבח (וְיִשָּׂא הַכֹּהֵן הַגָּדוֹל אֶת הַמְּרַחֶשֶׁת וְיִגְדֹּם אֶת הַזֶּבַח מִפְּנֵי הָעָם)

התשובות הנכונות:

1 - ב, 2 - ג, 3 - א, 4 - ב, 5 - ב

אולי יעניין אותך...

:שתפו